Calamari umpluti
Postat de Timi
![](/uploads/modules/news/38717/300x200_calamari-umpluti-190291.jpg)
-Se spala calamarii de nisip, se curata de pielita, se taie aripioarele si tentaculele si se pun deoparte pentru a le folosi la compozitia pentru umplut. (daca va place culoarea...
Citeste continuareaPostat de Timi
-Se spala calamarii de nisip, se curata de pielita, se taie aripioarele si tentaculele si se pun deoparte pentru a le folosi la compozitia pentru umplut. (daca va place culoarea...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Midiile se spala foarte bine si se curata cu o perie de sarma.Morcovul si dovlecelul se dau pe razatoarea mare,se pun la calit in ulei de masline,adaugam si usturoiul strivit.Conserva de...
Citeste continuareaPostat de RuxyRux
Crevetii se mixeaza impreuna cu condimentele, apoi usturoiul, amidonul( sau faina), bucarbonatul, se adauga uleiul si apa si se mai amesteca bine. Cu mana uda formam micii apoi ii frigem pe...
Citeste continuareaPostat de doralinda72
Fierbem caracatita intr-o oala sub presiune asa congelata cu cca 5 pahare de apa, sa fie destula ca sa nu se arda! Dn momentul in care se ridica valva de la oala( sau cand incepe sa "fluiere,...
Citeste continuareaPostat de Bunica
Am cumparat o punga de calamar congelat de 500g. Calamarul congelat l-am pus in strecuratoare la decongelat. Dupa decongelare l-am spalat si lasat la scurs. Pe un platou am presarat faina...
Citeste continuareaPostat de doralinda72
Punem calamarul intr-un bol cu apa la dezghetat impreuna cu soda (ajuta sa se inmoie calamarul) ptr cc 20 min. Apoi punem faina cu sarea intr-o punga mica si punem calamaul amestecand si lsand cam...
Citeste continuareaPostat de Sylvia
Daca auziti de paste cu creveti va ganditi cel mai adesea la clasicul sos cu ulei de masline, busuioc si usturoi, sau pesto…..dar combinatiile sunt nenumarate. Puteti sa testati paste cu...
Citeste continuareaPostat de cristeena20
1. Fierbem caracatita in putina apa, vin rosu si o ceapa cu coaja cu tot (fara sare) Scurgem de apa si apoi portionam tentaculele si le punem pe gratar sa se prajeasca bine. Le scoatem intr.un...
Citeste continuareaPostat de panacris
Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc...
Citeste continuareaPostat de nico15
Pentru inceput am spalat scoicile foarte bine si le-am pus la fiert in apa cu sare, am pus capacul si am lasat sa fiarba. Cand acestea incep sa se deschida, le-am transferat in alt vas in care am...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|