Fructe de mare

Calamari umpluti

Postat de Timi

 -Se  spala calamarii de nisip, se curata de pielita, se taie aripioarele si tentaculele  si se pun deoparte pentru a le folosi la compozitia pentru umplut. (daca va place culoarea...

Citeste continuarea

Mejillones a la marinera

Postat de gurita_ta2005

Midiile se spala foarte bine si se curata cu o perie de sarma.Morcovul si dovlecelul se dau pe razatoarea mare,se pun la calit in ulei de masline,adaugam si usturoiul strivit.Conserva de...

Citeste continuarea

Mici din creveti

Postat de RuxyRux

Crevetii se mixeaza impreuna cu condimentele, apoi usturoiul, amidonul( sau faina), bucarbonatul, se adauga uleiul si apa si se mai amesteca bine. Cu mana uda formam micii apoi ii frigem pe...

Citeste continuarea

Salata de caracatita

Postat de doralinda72

Fierbem caracatita intr-o oala sub presiune asa congelata cu cca 5 pahare de apa, sa fie destula ca sa nu se arda! Dn momentul in care se ridica valva de la oala( sau cand incepe sa "fluiere,...

Citeste continuarea

Calamar prajit

Postat de Bunica

Am cumparat o punga de calamar congelat de 500g. Calamarul congelat l-am pus in strecuratoare la decongelat. Dupa decongelare l-am spalat si lasat la scurs. Pe un platou am presarat faina...

Citeste continuarea

Calamar prajit

Postat de doralinda72

Punem calamarul intr-un bol cu apa la dezghetat impreuna cu soda (ajuta sa se inmoie calamarul) ptr cc 20 min. Apoi punem faina cu sarea intr-o punga mica si punem calamaul amestecand si lsand cam...

Citeste continuarea

Paste cu creveti si sos picant

Postat de Sylvia

Daca auziti de paste cu creveti va ganditi cel mai adesea la clasicul sos cu ulei de masline, busuioc si usturoi, sau pesto…..dar combinatiile sunt nenumarate. Puteti sa testati paste cu...

Citeste continuarea

Caracatita á larareíro

Postat de cristeena20

1. Fierbem caracatita in putina apa, vin rosu si o ceapa cu coaja cu tot (fara sare) Scurgem de apa si apoi portionam tentaculele si le punem pe gratar sa se prajeasca bine. Le scoatem intr.un...

Citeste continuarea

Scoici, surimi, file de peste in sos de vin

Postat de panacris

Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc...

Citeste continuarea

Scoici HA KAO in sos tomat

Postat de nico15

Pentru inceput am spalat scoicile foarte bine si le-am pus la fiert in apa cu sare, am pus capacul si am lasat sa fiarba. Cand acestea incep sa se deschida, le-am transferat in alt vas in care am...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking