Ingrediente
- o punga fudulii taurasi (5-6 buc)
- 4 catei usturoi
- 1 varf cutit fulgi piper Cayenne
- 1 ardei iute fara samburi/nervuri
- 200 ml bere
- 2 cepe
- 1 lingurita boia dulce
- 4 linguri ulei masline
- bulion 200 ml
- 2 rosii mari bine coapte fara pelita
- 1 ardei rosu gras
- sare
- piper
- un varf de cutit chimen macinat
Mod de preparare
Fuduliile le spalam bine si le scoatem pelita,apoi le taiem rondele si adaugam berea ,piperul,sarea si le lasam la frigider 3 ore. Dupa ce s-au marinat le lasam la scurs si le prajim in ulei ,le scoatem intr-un castron si le dam deoparte.Acu pregatim sosul.
Ceapa o taiem solzi si o inabusim in uleiul unde am prajit carnea,apoi adaugam boiaua ,usturiuil ,fulgii de piper Cayenne, ardeiul iute tocat ,lasam 2 minute ,dupa care adaugam rosiile cu ardeiul gras tocat,lasam iar 3 minute , urmeaza bulionul desfacut cu 100 ml supa de legume sau apa. Lasam 6 minute la foc mic,la sfarsit adaugam carnea si lasam din nou 6 minute. La sfarsit se adauga contimentele .
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii picante de tauras in stil spaniol- EL TORO ROJO" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|