Fursecuri

Postat de caroline in Dulciuri
11 Ian 2013 | 8706 vizualizari
Fursecuri

Aseara aveam chef de facut fursecuri :) ...Am ales reteta lu Miha...O recomand.Foaaaaaaaaaaarte bune aceste fursecuri .Se fac super rapid si nu sunt costisitoare deloc. Multumesc Miha >:D

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Untul la temperatura camerei se topeste partial ,apoi cu ajutorul mixerului se mixeaza pina se incheaga din nou si devine ca o crema.

Se adauga zaharul si esenta de vanilie  si se mixeaza pina cind zaharul se topeste si devine o crema spumoasa.

Se adauga oul si se mixeaza pina la incorporarea completa.

Se toarna apoi faina si se amesteca cu ajutorul unei linguri.

Compozitia se  toarna intr-un posh si se spriteaza gramajoare mici ,la distanta una de cealalta.

Se dau la cuptorul incins in prealabil,la 170 grade pentru 10-15 minute,pina cind talpa fursecului se rumeneste usor.

Se scot si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de fursecuri fel de fel

Postat de Constelatialeu

Reteta de fursecuri fel de fel

Iata cum se prepara Reteta de fursecuri fel de fel Mai intai am pregatit aluatul. Am mixat ouale cu zaharul, am adaugat untura la temperatura camerei, am omogenizat bine, apoi am adaugat coaja...

Citeste continuarea

Reteta de biscotti italienesti

Postat de mirela0911

Reteta de biscotti italienesti

Iata cum se prepara Reteta de biscotti italienesti Intr-un bol se pune faina, zaharul, migdalele, sarea si praful de copt. Se amesteca bine ingredientele uscate apoi se adauga ouale,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2013, 12:07
Deci până la urmă le-ai făcut
la 11.01.2013, 12:07
yammy
la 11.01.2013, 12:07
Eu credeam ca le fac ptr dimineata la lapte insa s-au terminat imediat
la 11.01.2013, 12:29
Buneee..Sa mai faci ca vreau si eu
la 11.01.2013, 12:40
o sa mai fac

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking