Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra

Postat de Ina in Dulciuri
14 Dec 2014 | 11817 vizualizari
Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra

Extrem de fine si fragede! :x Reteta preluata de la Lily_Musat, careia-i multumesc! :-*

Ingrediente

  • 180g Rama mit Butter
  • 70g zahar pudra,
  • 1ou,
  • 300g faina,
  • un praf de sare,
  • esenta de portocala

Decor

  • 100 g ciocolata neagra
  • bomboane decor

Mod de preparare

Mixam margarina cu zaharul, apoi adaugam  oul si treptat faina, esenta de portocale si sarea , omogenizand bine totul. 

Cu compozitia rezultata umplem presa pentru fursecuri  si  spritam direct pe tava de copt, neunsa. ( eu folosesc hartie de copt ) .

Coacem fursecurile la cuptor, cca. 12 minute, la  foc mediu  ( depinde de cat de bine va coace cuptorul ).

Cand se racesc, inmuiem fursecurile pe jumatate, cu ciocolata neagra topita . Eu am presarat si bomboane de decor, apoi le-am tinut o ora la frigider, sa se intareasca ciocolata. 

Se topesc in gura, de fragede ce sunt! :x

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (44)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert rulouri cu crema de vanilie

Postat de sufletista

Desert rulouri cu crema de vanilie

Aluatul : Intr-un bol adaugam untura, zaharul, zaharul vanilat, amoniul si laptele, amestecam, dupa care adaugam faina treptat si framantam un aluat omogen si elastic. Invelim in folie alimentara...

Citeste continuarea

Panna cotta cu aroma de lavanda

Postat de Oana

Panna cotta cu aroma de lavanda

hidrateaza foitele de gelatina cu apa rece amesteca smantana cu laptele si pune-le pe foc mic   adauga zaharul si amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.12.2014, 17:45
Perfecte direct la favorite
la 14.12.2014, 17:46
vreau si eu
la 14.12.2014, 17:46
O bunatate !
la 14.12.2014, 17:47
Senzationale
la 14.12.2014, 17:47
Doar le-ai mazgalit cu ciocolata,nu mai vreau...

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking