Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
17 Mai 2011 | 4202 vizualizari
Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni

Ingrediente

  • 180 gr unt
  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 esenta rom
  • 3 cani si jumatate faina(acum poate sa va trebuiasca putin mai mult,sau mai putin,depinde de marimea galbenusului si calitatea untului)
  • nutella
  • dulceata de capsuni

Mod de preparare

Untul il punem intr-un bol la topit,pe baie de aburi,dar nu il infierbantati,doar il topiti si il luati de pe baie de aburi.

mixati ouale cu zaharul,pe care il puneti treptat.

incorporam si untul topit .

adaugam praful de copt,coaja de lamaie rasa si esenta de rom.

le amestecam toate iar la urma adaugam faina treptat,pana obtinem compozitia aluatului dorita.

luam o tava patrata de cuptor,o ungem cu putina margarina si asezam hartie de copt.

rupem bucatele mici din aluat si facem bilute intre maini,pe care le asezam in tava.

le aplatizam putin cu o furculita.

le dam in cuptorul incins,la o temperatura porivita ,intre 15 -20 minute.

cand sunt coapte le scoatem intr-un bol si le lasam sa se raceasca.

umplem cate doua cu nutella si cu dulceata de capsuni(puteti folosi si altceva pentru a le umple).

daca doriti mai multa crema in interior,atunci puteti sa le scobiti putin.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nutella si dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura savarina

Postat de vio_dreams

Desert prajitura savarina

Aluat : Dizolvam zaharul in laptele caldut. Adaugam ouale batute cu un praf de sare si uleiul. Incorporam apoi faina si drojdia. Omogenizam. Ungem formele de savarine cu unt apoi le umplem...

Citeste continuarea

Prajitura Albinita (reteta cu nr. 400)

Postat de merisor67

Prajitura Albinita (reteta cu nr. 400)

Pentru foi , amestecam untul cu zaharul, mierea, laptele si sarea si le diluam la foc incet, mestecand continuu sa se omogenizeze bine totul. Nu trebuie sa dea in fiert, doar sa se topeasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2011, 12:34
ce dragute!
la 17.05.2011, 12:34
si eu vreau vreo 3-4
la 17.05.2011, 12:40
ce apetisant
la 17.05.2011, 12:54
imi place f mult reteta si imi place cum arata decorate asa cu floricele
la 17.05.2011, 12:55
place

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking