Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

Postat de Maria24 in Dulciuri
18 Sep 2014 | 2517 vizualizari
Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

Sunt foarte bune!

Ingrediente

  • 112 g faina de ovaz
  • 4 lgte zahar
  • un varf cutit sare
  • 1 lgta praf copt
  • 2 lg ulei
  • esenta vanilie
  • lapte cat sa iasa compozitia manevrabila (eu am pus lapte de cocos, dar voi puteti pune de care doriti)
  • Mix zahar + scortisoara:
  • 3 lgte zahar
  • 1 lgta scortisoara

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (puneti cate putin lapte pana compozitia devine compacta). Se amesteca bine si se lasa cateva minute. Intre timp se amesteca zaharul cu scortisoara pentru ca, ulterior, sa se tavaleasca fursecurile prin acest amestec.

Dupa ce au trecut cateva minute se formeaza bilute din compozitie (eu le-am facut cam mari, din cauza aceasta mi-au iesit putine, dar voi puteti sa le faceti mai mici) apoi se tavalesc prin mixul de zahar si scortisoara.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 10 minute in cuptorul preincalzit la 190 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din ovaz Snickerdoodles" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu nuca si smantana - nr. 300

Postat de rhapsody

Prajitura cu nuca si smantana - nr. 300

Blat: 1. Preincalzesti cuptorul la 210 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma cu prafulde sare. Adauga zaharul si mixeaza pana cand spuma...

Citeste continuarea

Biscuiti (crinkles) cu lamaie

Postat de Dya

Biscuiti (crinkles) cu lamaie

Untul (la temperatura camerei) se taie cuburi (într-un vas, desigur), se adaugă zahărul şi coaja de lămâie. Se mixează până ce se obţine o compoziţie spumoasă. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.09.2014, 21:50
Bine ai venit!
la 19.09.2014, 09:15
la 19.09.2014, 09:40
la 19.09.2014, 10:20
Multumesc! Bine v-am gasit!
la 19.09.2014, 10:21

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking