Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

Postat de Maria24 in Dulciuri
18 Sep 2014 | 2526 vizualizari
Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

Sunt foarte bune!

Ingrediente

  • 112 g faina de ovaz
  • 4 lgte zahar
  • un varf cutit sare
  • 1 lgta praf copt
  • 2 lg ulei
  • esenta vanilie
  • lapte cat sa iasa compozitia manevrabila (eu am pus lapte de cocos, dar voi puteti pune de care doriti)
  • Mix zahar + scortisoara:
  • 3 lgte zahar
  • 1 lgta scortisoara

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (puneti cate putin lapte pana compozitia devine compacta). Se amesteca bine si se lasa cateva minute. Intre timp se amesteca zaharul cu scortisoara pentru ca, ulterior, sa se tavaleasca fursecurile prin acest amestec.

Dupa ce au trecut cateva minute se formeaza bilute din compozitie (eu le-am facut cam mari, din cauza aceasta mi-au iesit putine, dar voi puteti sa le faceti mai mici) apoi se tavalesc prin mixul de zahar si scortisoara.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 10 minute in cuptorul preincalzit la 190 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din ovaz Snickerdoodles" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Vanille Kipferl - Fursecuri semiluna cu vanilie

Postat de Corina33

Vanille Kipferl - Fursecuri semiluna cu vanilie

Se mixeaza Rama mit butter cu zaharul si zaharul vanilat pana devine pufos, se adauga semintele din pastaia de vanilie si galbenusurile si se mai mixeaza putin. Se amesteca faina, cu migdalele...

Citeste continuarea

Canelloni cu orez cu lapte si piure de piersici

Postat de simona72

Canelloni cu orez cu lapte si piure de piersici

In primul rand facem un orez cu lapte astfel: spalam orezul in mai multe ape, il punem intr-o craticioara cu fund dublu, adaugam o cana de apa peste orez si-l punem pe foc. Lasam orezul sa fiarba,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.09.2014, 21:50
Bine ai venit!
la 19.09.2014, 09:15
la 19.09.2014, 09:40
la 19.09.2014, 10:20
Multumesc! Bine v-am gasit!
la 19.09.2014, 10:21

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking