Fursecuri glazurate cu ciocolata

Postat de ana77 in Prajituri
27 Feb 2013 | 6535 vizualizari
Fursecuri glazurate cu ciocolata

Sunt foarte fragede si aromate mai ales daca se consuma a doua zi! La mine numai a grilaj de ciocolata nu seamana pt ca a fursecurile mele au fost glazurate de fetitele mele...eu zic ca sunt frumoase, nu?!?!?!

Ingrediente

  • 150 gr unt/untura
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • esenta vanilie si portocala(lamaie)
  • ciocolata cu lapte 100 gr topita cu 30 ml frisca lichida nebatuta

Mod de preparare

- amestecam toate ingredientele lichide la mixer

- incorporam faina cu o lingura

- punem cu un pos sau cu lingurita cum am facut eu din lipsa de timp aluat in tava tapetata cu hartie copt

- dam tava la cuptor la foc mediu pentru 10-15 min pana se rumenesc pe margine

- se topeste ciocolata cu frisca lichida pe foc, apoi se toarna calda cu o lingura ca un grilaj peste fursecuri asa cum le-am scos din cuptor

- se lasa sa se intareasca ciocolata si sunt gata de servit cu mare pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri glazurate cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Deserturi fursecuri fragede glazurate in ciocolata alba

Postat de anuta

Deserturi fursecuri fragede glazurate in ciocolata alba

Se amesteca untul (sau margarina) aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza...

Citeste continuarea

Fursecuri fragede glazurate

Postat de Valclaudia

Fursecuri fragede glazurate

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul cu zaharul pudra, cu oul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de sare. La final incorporam faina si obtinem un aluat lipicios...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.02.2013, 20:08
Minunate Şi pentru fetiţele tale
la 27.02.2013, 20:11
Multumim Parinte....daaaa ajutoarele mele de nadejde!
la 27.02.2013, 20:14
Faine , trebuie incurajate , le va prinde bine mai tarziu .
la 27.02.2013, 20:17
Ana servesc si eu!
la 27.02.2013, 20:17
place

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking