Ingrediente
- ingrediente :
- 120 g unt
- 220 g zahar pudra
- 1 ou
- 250 gr faina
- 1 esenta de vanilie
- pentru sos:
- 100 g ciocolata
- 1 ling de zahar pudra
- 2 ling de apa
- 1 lingura de rom
- 50 g unt
Mod de preparare
Se fraca spuma zaharul cu untul , adugi oul, esenta de vanilie si faina treptat , framantezi pana obtii un aluat uniform si consistent. Aluatul rezultat in lasam peste noapte la frigider.
Intinzi aluatul in foaie , si tai in diferite forme sau formezi bilute , apoi sunt asejate pe o tava tapetata cu folie speciala de copt. Le introduc in cuptorul preincalzit si le las la copt circa 20 minute.
Pentru sosul de ciocolata , topim ciocolata pe baie de aburi , adaug zaharul, doua linguri de apa si las sa fiarba pana devine o crema groasa. Adaug romul , si amestec pana se omogenizeaza si las sa se raceasca putin , dupa care adaug untul.
Fursecurile le imbrac in crema de ciocolata si le pudrez cu cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri rafinate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|