Gaina de dupa gard

Postat de epurasha2bb in Pui
8 Apr 2010 | 5529 vizualizari
Gaina de dupa gard

:) fiindca nu am avut destula ceapa verde iar painea a fost tare sfaramicioasa mi-a iesit de fapt un gardut desi initial intentionasem sa realizez un cosulet cum am vazut la miha si la Lena.Dupa ...gard, am asezat ''gaina'' adica crochetele din piept de gaina , tot dupa o reteta inspirata de la miha.

Ingrediente

  • Grisine cu gust de branza
  • 2 cartofi
  • putin unt
  • sare, piper,
  • 1 piept de gaina
  • 3 fire de ceapa verde
  • o lingura de orez fiert
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 rondea de ardei rosu calit sau fiert
  • 1 rondea de morcov fiert
  • 2 linguri faina
  • pesmet
  • 2 oua
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pentru a realiza crochetele de piept de gaina a procedat asa: am fiert pieptul de gaina bine (din zeama i-am facut lui bebe o supica de galuste) si apoi l-am tocat la masina de tocat.Apoi l-am amestecat cu sare, piper, faina, un ou, ardeiul , orezul fiert si morcovul fiert.Am format din pasta obtinuta mici tubulete pe care le-am dar prin ou batut si pesmet si iar ou batut si pesmet.Le-am prajit in ulei incins, le-am scurs si le-am servit cu cartofii copti la cuptor in tava cu unt si sare si apoi am asmblat ''gardutul'' viu astfel: am pus ca baza 2 felii de paine in care am infipt grisine aurii cu gust de branza, printre grisine am impletit frunze deceapa verde,apoi deasupra am rasturnat cartofii copti in unt peste care am asezat crochetele din piept de gaina.Putin patrunjel verde si gata!

Atentie! continut caloric ridicat!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaina de dupa gard" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de pui cu ardei copti

Postat de Zamfira

Tocanita de pui cu ardei copti

Spalam portionam carnea de pui. Intr-un vas calim bucatile de carne in putin ulei, adaugam ceapa rosie tocata marunt, adaugam boia dulce si putina apa. Calim totul cateva minute. Adaugam rosiile...

Citeste continuarea

Tocana mexicana de pui

Postat de sufletista

Tocana mexicana de pui

Curatam pulpele de eventualele pene, le crestam putin, le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit in uleiul incins. Le scoatem pe un platou pe care il vom acoperi cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2010, 10:20
tare denumirea
la 08.04.2010, 10:31
Super tare! Eu am mai studiat "problema" intre timp si am aflat ca pentru stabilitate se pune si o felie de salam/ sunca pe felia de paine si in ea se infing grisinele. Un pont bun pentru data viitoare.
la 08.04.2010, 10:33
mersi pusikmea!
miha mersi de pont ! pai poate asa reusesc si eu sa termin tot cosul!
la 08.04.2010, 10:34
super roberta arata minunata felicitari
la 08.04.2010, 10:49

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking