Ingrediente
- 0.5 kg galbiori bine spalati
- 3 catei usturoi
- 1 rosie mare (aprox 200 gr )
- sare
- piper
- o lingurita oregano maruntit
- o lingura ulei
Mod de preparare
Galbiorii i-am spalat si i-am curatat foarte bine . I-am lasat la scurs.
Intr-o tigaie antiaderanta am incins bine o lingura de ulei . Am pus galbiorii si i-am lasat la foc mic pana cand au lasat ei apa .
Am pus usturoiul pisat si rosia decojita si taiata destul de mare .
Lasam sa scada sosul si sa se gateasca bine .
Asezonam cu sare si piper , amestecam de cateva ori si oprim focul .
Deasupra presaram oregano uscat .
Servim cald alaturi de cartofi, orez sau mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galbiori cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|