Garnitura cartofi taranesti la cuptor

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
23 Sep 2012 | 104287 vizualizari
Garnitura cartofi taranesti la cuptor

Ingrediente

  • 2000 g cartofi
  • 200 gr kaizer
  • sare
  • piper
  • condimente pentru cartofi de la fuchs(sau cimbru,rozmarin,marar,sare,piper)
  • 200 gr branza rasa
  • 150 gr cascaval ras
  • 4 oua
  • 150 gr smantana
  • patrunjel tocat
  • unt
  • lapte

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii punem la fiert cu apa si sare, 15minute din momentul in care incepe apa sa fiarba. Scurgem apa si ii lasam intr-o sita la scurs.

Kaizerul il taiem felii subtiri. Ungem o tava cu unt si punem cartofii, condimentam cu mirodeniile pentru cartofi si punem deasupra feliile de kaizer.

Batem ouale cu sare si piper, adaugam smantana si telemeaua rasa si omogenizam bine.Turnam compozitia in tava, apoi presaram deasupra cascavalul ras si patrunjelul tocat.

Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 50 minute, pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (51)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovleac copt asezonat cu seminte de susan

Postat de panacris

Dovleac copt asezonat cu seminte de susan

Dovleacul se taie în două, se curăță de semințe și nervuri, apoi se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 60 de minute la 200 grade. După ce s-a copt, se curăță de...

Citeste continuarea

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Postat de merisor67

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Lăsăm aluatul foietaj la dezghețat, la temperatura camerei. Îndepărtăm partea lemnoasă de la sparanghel și îl clătim bine în apă rece. Punem la fiert apa cu sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2012, 17:54
arata minunat si sunt foarte buni!
la 23.09.2012, 17:54
ce bine arata!!!
la 23.09.2012, 18:03
Dacă nici felul ăsta nu mi se mai potriveşte atunci care? Că doar eu trăiesc la ţară Şi e plin cu de toate pentru kg mele lipsă
la 23.09.2012, 18:05
Padre
dar tu cam vrei di de la tara si de la oras,nu refuzi nimic)
Acuma drept e ca si mie-mi cam plac
la 23.09.2012, 18:07
Păi cele de la ţară îmi plac că-s obişnuit cu ele. Apoi trebuie să mă învăţ şi cu cele de la oraş, nu?

Vezi toate comentariile (51)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking