Garnitura cartofi taranesti la cuptor

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
23 Sep 2012 | 104375 vizualizari
Garnitura cartofi taranesti la cuptor

Ingrediente

  • 2000 g cartofi
  • 200 gr kaizer
  • sare
  • piper
  • condimente pentru cartofi de la fuchs(sau cimbru,rozmarin,marar,sare,piper)
  • 200 gr branza rasa
  • 150 gr cascaval ras
  • 4 oua
  • 150 gr smantana
  • patrunjel tocat
  • unt
  • lapte

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii punem la fiert cu apa si sare, 15minute din momentul in care incepe apa sa fiarba. Scurgem apa si ii lasam intr-o sita la scurs.

Kaizerul il taiem felii subtiri. Ungem o tava cu unt si punem cartofii, condimentam cu mirodeniile pentru cartofi si punem deasupra feliile de kaizer.

Batem ouale cu sare si piper, adaugam smantana si telemeaua rasa si omogenizam bine.Turnam compozitia in tava, apoi presaram deasupra cascavalul ras si patrunjelul tocat.

Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 50 minute, pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (51)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Postat de caroline

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert intregi,cu tot cu coaja in apa rece cu sare .Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se raceasca.Apoi ii curatam de coaja si ii feliem...

Citeste continuarea

Quiche cu branzeturi

Postat de rocsi_1612

Quiche cu branzeturi

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete. Adaugam praful de sare si faina. Framantam cu mana, va rezulta un aluat nisipos. Adaugam apa rece pana aluatul se incheaga si formam o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2012, 17:54
arata minunat si sunt foarte buni!
la 23.09.2012, 17:54
ce bine arata!!!
la 23.09.2012, 18:03
Dacă nici felul ăsta nu mi se mai potriveşte atunci care? Că doar eu trăiesc la ţară Şi e plin cu de toate pentru kg mele lipsă
la 23.09.2012, 18:05
Padre
dar tu cam vrei di de la tara si de la oras,nu refuzi nimic)
Acuma drept e ca si mie-mi cam plac
la 23.09.2012, 18:07
Păi cele de la ţară îmi plac că-s obişnuit cu ele. Apoi trebuie să mă învăţ şi cu cele de la oraş, nu?

Vezi toate comentariile (51)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking