Garnitura de cartofi taranesti (de post)

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
24 Iul 2014 | 52944 vizualizari
Garnitura de cartofi taranesti (de post)

Foarte buni!

Ingrediente

  • 2 kg cartofi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita boia dulce
  • vegeta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie julien.

Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.

Cartofii se pun la fiert, in coaja, in apa cu sare pentru 15 minute.

Se trec pe sub apa rece, se lasa la racit, se curata de coaja si se taie bucati potrivite.

Intr-o cratita punem uleiul si calim ceapa 3-4 minute.

Se adauga ardeii si se mai caleste totul 4-5 minute.

Se adauga boiaua, vegeta si piper dupa gust.

Se adauga cartofii taiati si se amesteca bine.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15 minute.

Se adauga verdeata si se amesteca bine.

Se gusta, se potriveste de sare si se reintroduce in cuptor pentru inca 10-15 minute.

Cand prinde putina culoare este gata.

Este buna si garnitura daca nu este post.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi taranesti (de post)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv covrigei cu jumari si chimen

Postat de merisor67

Aperitiv covrigei cu jumari si chimen

Mai întâi, trecem jumările prin robot, sau prin mașina de tocat și le mărunțim cât de fin se poate. Spargem ouăle într-un bol și dăm deoparte un gălbenuș, cu...

Citeste continuarea

Placinta rulata cu branzeturi si cabanos

Postat de rocsi_1612

Placinta rulata cu branzeturi si cabanos

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem drojdia, sarea, le amestecm cu o lingura. Apa minerala (calduta) o punem treptat, framantam, pana obtinem un aluat elastic, omogen si usor lipicios....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 24.07.2014, 12:53
Buni!
la 24.07.2014, 13:55
excelenti!
la 24.07.2014, 14:00
miami miami cate bunatati
la 24.07.2014, 14:28
Multumesc
la 24.07.2014, 14:56
mergea si un pic de afumatura

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking