Gazpacho

Postat de gaby_d in Supe
13 Mai 2011 | 8910 vizualizari
Gazpacho

ba-mi apare-n quiz pe bucataras :))), ba in retetele prietenilor asa ca ramanand cu gandul la supa rece a lui Adinutz pufos , mi s-a facut o pofta de nedescris. Sa spun ca-ti ia 15 minute s-o prepari, as exagera:))), poate cu tot cu poze.

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 1/4 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • un ardel rosu
  • un ardel galben sau verde
  • 1/4 zuchinni (eu am pus dovlecel, ca nu gasesc aici asa ceva)
  • un castravete
  • 1/4 pahar ulei masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 legatura patrunjel
  • piper cayenne
  • sare

Mod de preparare

Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece.

Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja .

Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete.

Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate.

Se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper.

Se toarna peste amestecul de legume tocate. Se ia o cana si jumatate din amestec si se paseaza cu blenderul.

Se toarna peste legume.

Se serveste in boluri alaturi de crutoane. Eu am papat-o fara nimic.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (88)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)

Postat de Bucataras

Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)

Pune rosiile si cateii de usturoi la cuptor pentru 30 minute, la 180 grade C. Lasa la racit, apoi curata rosiile de pielite si samburi si usturoiul de coaja si paseaza-le impreuna cu usturoiul....

Citeste continuarea

Gazpacho'n go!

Postat de privatelaura

Gazpacho'n go!

Legumele se spala. Rosiile se taie in sferturi. Castravetele se taie in fasii. Usturoiul se curata. Se pregateste recipientul. Se pun in el, rosiile, castravetii, usturoiul, broccoli, si sare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2011, 11:57
buna buna
la 13.05.2011, 11:58
buna, motanel
ce mai faci?))))
la 13.05.2011, 12:04
sanatate curata
la 13.05.2011, 12:08
asa e, kamy
cred ca mi-ar placea sa ma hranesc asa
la 13.05.2011, 12:14
Delicioasa...si ff sanatoasa...eu asa fac si ciorba rece...toate legumele la blender, bors si leustean..o bunatate!

Vezi toate comentariile (88)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking