Ingrediente
- 3 rosii
- 1/4 ceapa
- 3 catei usturoi
- un ardel rosu
- un ardel galben sau verde
- 1/4 zuchinni (eu am pus dovlecel, ca nu gasesc aici asa ceva)
- un castravete
- 1/4 pahar ulei masline
- 2 linguri otet balsamic
- 1/4 legatura patrunjel
- piper cayenne
- sare
Mod de preparare
Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece.
Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja .
Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete.
Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate.
Se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper.
Se toarna peste amestecul de legume tocate. Se ia o cana si jumatate din amestec si se paseaza cu blenderul.
Se toarna peste legume.
Se serveste in boluri alaturi de crutoane. Eu am papat-o fara nimic.
Sursa
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (88)
|