Gazpacho Manchego

Postat de Andreea_Mario in Pui
25 Sep 2012 | 5167 vizualizari
Gazpacho Manchego

Gaspacho manchego provine din provincia Castilla La Mancha este o mancare traditional pt ei dar se poate face in ori care provincie a Spaniei fiecare parte si provincie o fac dupa gustul si ingeredientele lor

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui ,
  • 5 catei de usturoi ,
  • o conserva de rosii taiate ,
  • zahar .
  • ulei ,
  • patrunjel
  • 1 turta de paine uscata ,
  • asafran ,
  • boia dulce,
  • un cub de knorr,
  • sare,
  • 2 ardei rosii

Mod de preparare

Se  spala pulpele se taie in bucatele mai mici pentru a se putea frige ,se lasa sa se rumeneasca bine carnea pe toate partile deoarece cu cat este mai crocanta cu atata este mai buna si mai gustoasa. Se curata ardeiul, se taie in bucatele micute, se curata usturoiul si il taiem in bucati mai mari. Lasam se se caleasca toate la un loc, dupa care adaugam rosiile, care le facem cu putin zahar pentru a-i lua din acreala si acid. Le lasam toate timp de 5  minute sa se amestece cu ardeiul si usturoiul, dupa care punem putina sare. Amestecam din nou si punem aproximativ 6 cani de apa. Llasam sa fiarba timp de 15 minute, dupa care dam focul mai incet pentru a putea pune turta de paine. 

Iintre timp ne pregatim patrunjelul impreuna cu 3 dinti de usturoi. Le amestecam toate la un loc pentru a iesi o salsa de usturoi si patrunjel. Adaugam salsa peste turta si lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam cubuletul de carne de knorr si amestecam pana se topeste.

Stingem focul si servim. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho Manchego" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Orez cu ardei gras, praz si pulpe de pui

Postat de katty

Orez cu ardei gras, praz si pulpe de pui

Curatam bine pulpele de pui, eventual le mai parlim daca mai au urme de pene, le spalam si le tamponam bine. Intr-o cratita care poate merge la cuptor rumenim  usor pulpele saarate si...

Citeste continuarea

Mancare de mazare cu pui in vas Zepter

Postat de Irina

Mancare de mazare cu pui in vas Zepter

Am pus putin ulei in vasul Zepter si cand s-a incins am pus pulpele de pui.  Dupa ce s-au colorat nitel, le-am intors si am acoperit cu capacul. Cand acul indicator a ajuns in zona verde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2012, 19:56
Bun-venit! O mancare delicioasa!
la 25.09.2012, 19:59
Bun venit!!!
Frumoasa prezentare!
la 25.09.2012, 20:56
Bine ai venit imi place mancarica ta
la 25.09.2012, 21:04
Bine ai venit! Super buna mancarica
la 25.09.2012, 22:10

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking