Gazpacho reinventat

Postat de amalia01 in Supe
21 Noi 2013 | 4157 vizualizari
Gazpacho reinventat

A mea familie nu se da in vand dupa supa-crema...mai ales daca e rece...Asa ca am trecut la treaba: o supa-crema de rosii calda cu topping de ...ardei cu porumb.

Ingrediente

  • Pentru supa:
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa alba
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 cartof
  • 1/2 de telina potrivita
  • sare
  • 500 ml bulion de casa
  • Pentru topping:
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g boabe de porumb dulce
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri suc de lamaie proaspat
  • un varf de cutit de piper alb

Mod de preparare

Pentru supa:

- fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare;

- cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deopare; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical ;

- subtiezi crema astfel obtinuta cu bulion si supa de zarzavat;

Pentru topping:

- tai ardeiul gras in cubulete mici, dupa care il calesti putin impreuna cu porumbul (pana se inmoaie) in tigaia wok(ceramica);

- amesteci ardeiul si porumbul cu restul ingredientelor;

- pui supa la incalzit la foc mic;

- servesti calda,alaturi de topping si,eventual,crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho reinventat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Postat de Pungasa_Rogue

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Sira de rata se portioneaza, se spala si se fierbe la foc mic pentru 30 de minute in circa 2,5 l apa cu putina sare in oala sub presiune. Dupa trecerea acestui interval de timp, se lasa oala sa...

Citeste continuarea

Supa de vitel cu taitei de casa

Postat de gicuta69

Supa de vitel cu taitei de casa

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam  spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Comentarii

la 21.11.2013, 11:10
la 21.11.2013, 20:16
la 23.11.2013, 21:28

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking