Ingrediente
- 1 ceapa mare
- 2 ardei grasi
- un dovlecel
- 2 cartofi
- 2 rosii mari
- 1/2 cana de orez
- 1 conserva de ciuperci( 400 g)
- 250 ml ulei de masline
- 2 lingurite de pesmet alb
- cascaval ras (hochland) pentru decor
Mod de preparare
- ceapa,dovelecelul,cartofii si ardeii se spala,se curata de coaja si se taie cubulete,apoi se calesc in 100 ml de ulei;
- se adauga ciupercile scurse si oparite;
- rosiile se decojesc si se dau pe razatoare,adaugandu-se peste legume;
- se adauga orezul si 2 cani de apa rece;
- se da la cuptor pentru 45 de minute
- feliile de cascaval pane se taie cu un pahar (pentru aspect) si se rostogolesc prin pesmet, apoi se prajesc in restul de ulei incins;
MOD DE SERVIRE:
- se serveste cald, cu cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|