4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Mie imi plac mancarurile cu legume, dar sotului nu prea ( "cea mai buna leguma este carnea") , insa aceasta mancare este printre cele care ii plac si lui, chiar foarte mult. Asadar incercati si voi, cele care aveti soti "carnivori" ...:D
Ingrediente
Mod de preparareDovlecelul, ardeii si vanata, le-am avut la congelator si le-am scos mai devreme sa se dezghete. Ceapa am taiat-o si am calit-o in ulei incins pana s-a inmuiat, apoi am adaugat conopida tocata si restul de legume tocate. Am adaugat o cana de apa si am lasat sa fiarba. Spre final am pus sucul de rosii si orezul si am mai adaugat si putina apa pentru a fierbe bine orezul. Am potrivit de sare si piper si a iesit f bun, de lins pe degete. :) Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de katty
Curatam legumele si le spalam. Taiem ceapa fin, morcovul semirondele, ardeiii grasi cubulete mai mari. Punem mai intai ceapa si morcovul la calit in uleiul incins, apoi ardeiul gras. Cand acestea...
Citeste continuareaPostat de vasimur
Curățăm și spălăm bine legumele. Ceapa o tocăm ceva mai mare, morcovii îi tăiem rondele (sau îi dăm prin răzătoarea mare) iar ardeii, vinetele și roșiile le tăiem...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|