Ghiveci de legume

Postat de pity19 in Mancaruri de legume
22 Mai 2014 | 3550 vizualizari
Ghiveci de legume

Ingrediente

  • 450 gr fasole verde congelata
  • 2 morcovi
  • 2 ardei rosii
  • 1 ardei galben
  • 12 rosii
  • 100 gr soia granule
  • 2 oua
  • 1 lg vegeta
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pesmet
  • 4 linguri pasta de tomate
  • o mana patrunjel

Mod de preparare

Spalam rosiile, morcovii, ardeii, patrunjelul.Ardeii, morcovii si rosiile le taiem rondele si le punem la fiert in 4 l apa

Fasolea congelata o punem la fiert in 3 l de apa cu sare impreuna cu pasta de tomate

Soia o punem la fiert in 3 l apa

Cand soia e moale o scurgem de apa si o amestecam cu cele 5 linguri de pesmet ,vegeta , sare , piper dupa gust , oregano si amestecam bine ,dupa care adaugam cele doua oua amestecand cu o lingura de lemn,, Facem bilute rotunde , chiftele din soia si adaugam peste legume!

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt si lasam 10 minute la fiert si daca mai trebuie mai condimentam dupa gust si luam de pe foc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ghiveci de legume cu orez brun la cuptor

Postat de katty

Ghiveci de legume cu orez brun la cuptor

Curatam legumele si le spalam. Taiem ceapa fin, morcovul semirondele, ardeiii grasi cubulete mai mari. Punem mai intai ceapa si morcovul la calit in uleiul incins, apoi ardeiul gras. Cand acestea...

Citeste continuarea

Ghiveci de legume, de toamna

Postat de vasimur

Ghiveci de legume, de toamna

Curățăm și spălăm bine legumele. Ceapa o tocăm ceva mai mare, morcovii îi tăiem rondele (sau îi dăm prin răzătoarea mare) iar ardeii, vinetele și roșiile le tăiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2014, 20:58
la 22.05.2014, 21:02
la 22.05.2014, 21:17
e tare bun ghiveciul!
la 23.05.2014, 05:52
excelent
la 23.05.2014, 08:15
multumesc!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking