Ingrediente
- cantitatile de legume se pun dupa preferinta si numarul de oameni prezenti la masa
- eu am folosit:
- cartofi
- morcovi
- ceapa
- fasole rosie, fiarta
- ardei rosu
- ardei verde
- dovlecel
- vanata
- sare
- piper
- pasta de gogosar cu ardei si ceapa
- bulion
- boia de ardei iute
- putin zahar
- patrunjel verde
- ulei
Mod de preparare
Pregateste aparatul Philips Multicooker.
Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.
Toate legumele curata-le si spala-le.
Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.
Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.
Inchide capacul.
Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata , taiate cubulete.
Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.
Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (38)
|