Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă

Postat de diaconta in Paste
7 Noi 2013 | 52001 vizualizari
Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă

Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă

Ingrediente

Ingrediente pentru Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă:

  • 600 g gnocchi
  • 100 g bacon cubulete
  • 2 oua
  • 4 linguri smântâna
  • 100 g cascaval
  • Ceapa verde
  • Ulei
  • Sare,nucsoara

Mod de preparare

Cum se prepara Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă:

Gnocchi  sunt niste gogosele din cartofi care pot fi preparati si în casa,sper sa reusesc în curând sa-i prepar.

Gnocchi le-am fiert în apa cu sare si putin ulei.

Se fierb doar 3-4 minute.Eu i-am lasat putin mai mult si au fost prea fierti.

Intr-o cratita am prajit baconul si ceapa verde cu putin ulei.

Ouale le-am batut si am pus peste ele smântâna si cascavalul razuit.

Când baconul a fost prajit,am pus gnocchi,apoi sosul de smântâna si putina nucsoara.

Am lasat pe foc pâna sosul a prins consitenta si cascavalul s-a topit.

Am servit cald.

O reteta super simpla si delicioasa este si Paste cu piept de pui sau Cus-cus cu kaizer si ciuperci

Va recomandam si reteta de Ficatei de pui cu gnocchi de casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Taitei de casa

Postat de gicuta69

Taitei de casa

Punem oul intr-un castron, adaugam sarea,uleiul si il batem cu furculita. Incepem sa adaugam faina si sa framantam. Ne va iesi un aluat elastic si potrivit de tare  .   Nu punem...

Citeste continuarea

Macaroane cu branza in stil american

Postat de mitinita

Macaroane cu branza in stil american

Macaroanele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj. Se pun 250 ml de lapte pe foc. Restul de 50 ml de lapte, se amesteca bine cu cele 2 linguri de faina, pana cand compozitia nu mai are...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2013, 21:14
Ce mult imi plac Si eu vrreau sa imi fac singura gnocchi dar pana atunci cumpar de la Lidl
la 07.11.2013, 21:16
la 07.11.2013, 21:16
la 07.11.2013, 21:18
Timi,nici nu stiu daca merita facuti,dar mi-ar placea si mie sa-i fac
la 07.11.2013, 21:20
Trebuie sa recunosc ca-mi place cum arata,parca as incerca si eu ghiochiurile astea..

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking