Gnocchi cu friptura de miel

Postat de MotanLaOale in Oaie
4 Mai 2016 | 3451 vizualizari
Gnocchi cu friptura de miel

Cand am scos pulpa de miel din tava, ma uitam cu jind la ce ramasese si mi-a venit ideea sa fac ceva cu ea. A iesit ceva foarte bun. "Retete de Pasti"

Ingrediente

  • 100g friptura de miel
  • zeama de la prepararea fripturii de miel
  • 500g gnocchi
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Gnocchi se fierb in apa cu sare pana se ridica la suprafata.

Se scot intr-o strecuratoare sa se scurga.

Se pun in tava in care s-a preparat friptura de miel.

In tava se pun si bucatile de miel care au rezultata de la transarea pulpei pentru servit. (la mine in tava erau si bucatile de piept de porc care au fost la prepararea fripturii).

Se amesteca bine si se potriveste de gust cu sare, piper, boia.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se amesteca de 2-3 ori.

Cand este rumenit este gata.

Este buna si simpla cu usturoisi salata.

Eu am pus-o garnitura la friptura.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob de miel in aluat

Postat de katty

Drob de miel in aluat

Spalam bine organele, le taiem in bucati mai mici si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu sare. Le scoatem intr-un vas si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem in bucati mai mici si...

Citeste continuarea

Friptura de berbecut cu varza acra -in vas grecesc gaastra

Postat de mihaelar63

Friptura de berbecut cu varza acra -in vas grecesc gaastra

Pulpa de berbecut cu os se spala bine, se sareaza si se unge cu untura. Foile de varza se desfac frunza cu frunza de pe capatana. Daca varza are nervuri foarte groase se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2016, 10:19
la 04.05.2016, 10:34
la 04.05.2016, 10:38
Interesant aparte ca nu imi place carnea de miel dar cu siguranta se poate si cu alt tip de carne
la 04.05.2016, 10:39
Bunaa ideea! As inlocui carnea, normal dar sigur a fost delicioasa!!!!
la 04.05.2016, 10:40
Bună mâncare ai pregătit!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking