Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de madi_marin in Oaie
16 Apr 2016 | 3547 vizualizari
Saramura de miel  pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Ultima reţetă din cele cinci pregătite cu ajutorul  aparatului de vidare FoodSaver si a caserolei pentru marinare FoodSaver este una….mai neobişnuită. M-am gândit că daca există saramură de peşte sau pui, de ce n-ar exista şi saramură de miel, pentru că această carne este delicioasă pregătită la grătar. Sper să vă placă!

Ingrediente

  • 4 cotlete de miel
  • 1 ardei iute
  • 2 ardei kapia
  • usturoi
  • leurdă
  • condimente pentru miel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spălăm carnea şi o ştergem.

O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale.

O aşezăm în caserola de vidare, adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi vidam.

Dăm la rece pentru 30 de minute.

Frigem cotletele pe grătarul încins.

Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate.

Dăm în câteva clocote.

Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior.

Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Coaste de berbecut la punga

Postat de Constelatialeu

Coaste de berbecut la punga

Intr-un castron punem coastele, adaugam condimentele, amestecam bine, acoperm castronul si-l lasam vreo 3 ore. Curatam 2 cartofi si in taiem in bucati mai mari, desfacem punga, bagam coastele,...

Citeste continuarea

Stufat de miel

Postat de AlexTeacher

Stufat de miel

Taie ceapa si usturoiul verde rondele. Taie carnea perpendicular pe fibra in cuburi mai mari. Carnea a fost curatata inainte de grasime si pielite. Incinge bine uleiul intr-un tuci si caleste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2016, 22:34
Da mult a mai fost mielul asta al tau...
la 16.04.2016, 23:06
Super
la 16.04.2016, 23:07
la 16.04.2016, 23:18
Delicioasa
la 17.04.2016, 08:08

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking