Gogosari in bulion

Postat de MIUTA in Conserve
26 Sep 2011 | 11465 vizualizari
Gogosari in bulion

M-am inspirat din reteta lui Oana de pe bucataras.Eu am pus in loc de pasta de rosii aromatul bulion deoarece anul acesta am facut in cantitati industriale.Am mai modificat putin la condimente sa fie dupa gustul meu si a iesit ceva de vis.Sper sa va conving sa faceti si voi.

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml bulion
  • 200 ml otet
  • 300 ml ulei
  • 400 g zahar
  • sare si piper dupa gust
  • frunze de telina(4 tulpini cu frunze)
  • foi de dafin

Mod de preparare

Gogosari se curata de seminte,se spala si se pun la scurs.

Otetul,bulionul,uleiul,zaharul,frunzele de telina,foile de dafin se pun la fiert pe foc mic pana se dizolva zaharul.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Gogosari se taie feliute si se pun si ei la fiert cca 20 minute.

Se pune compozitia fierbinte in borcanele fierbinti.Nu se dau la dunst dar se pun la cald in paturi pana a doua zi cand vor fi depozitati in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ghiveci de toamna

Postat de MotanLaOale

Ghiveci de toamna

Vanata se spala si se taie patrate fara a o curata. Dovlecelul se curata si se taie patrate. Cartofii se curata si se taie patrate. Fasolea se curata de codite, se rupe bucati si se...

Citeste continuarea

Gulas de porc cu cartofi si galuste

Postat de rocsi_1612

Gulas de porc cu cartofi si galuste

Carnea o spalati, o stergeti cu niste servetele si o taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o tocati marunt, iar morcovul si ardeii kapia ii taiati cubulete. Intr-o cratita incingeti uleiul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2011, 15:16
deliciosi
la 26.09.2011, 15:29
buni buni
la 26.09.2011, 15:47
foarte buni
la 26.09.2011, 15:47
am si eu o reteta ca asta...sunt deliciosi
la 26.09.2011, 18:04
si noi punem gogosari in bulion

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking