Gogosari la cuptor

Postat de Bunica in Conserve
11 Sep 2009 | 45621 vizualizari
Gogosari la cuptor

Reteta o am de la prietena mea, care mi-a dat si reteta de sfecla murata.

Ingrediente

  • 12 gogosari rosii potriviti
  • 12 linguri de otet
  • 12 lingurite de ulei de floarea soarelui
  • 12 lingurite de zahar
  • 36 boabe de piper
  • 12 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se spala gogosarii, se scot cotoarele cu multa atentie sa nu se rupa din pulpa gogosarului,se scutura de seminte si se aseaza in tava.

12 gogosari intra perfect in tava dreptunghiulara a aragazului.

In fiecare gogosar se pun: 1lingura de otet, 1 lingurita de zahar,1 lingurita de ulei, 3 boabe piper,1 catel de usturoi si un praf de sare( cat iei intre doua degete).

Se da tava la cuptor la foc mic 40-45 min. Se scoate din cuptor se lasa sa se racoreasca putin, apoi cu foarte multa atentie se pun in borcane de 800 g. Se capseaza si se pun la fiert pentru 15min. dupa ce a dat apa in clocot. Se lasa la racit in apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor

Postat de rocsi_1612

Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor Spalati pulpele si le stergeti cu niste servetele. Intr-un bol amestecati sosul de kapia-gogosari, cel barbeque, amestecul de...

Citeste continuarea

Legume la cuptor

Postat de Bucataras

Legume la cuptor

Pune cuptorul la incalzit la 200 grade. Pune cartofii la fiert intai, pentru ca timpul lor de preparare e mult mai mare decat al celorlate legume. Cand sunt aproape fierti scurge-i de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2009, 23:50
Sa inteleg ca astazi ati stat toata ziua in bucatarie! foarte buni gogosarii astia si mai deosebiti!
la 12.09.2009, 00:15
Iamii! si din astia trebuie sa-mi dai gust, Buni Chiar ca azi a fost zi de muraturi Eu abia astept sa fac gogosari umpluti cu varza si morcovi si gogosari cu struguri
la 12.09.2009, 09:59
Gogosarii umpluti sunt specialitatea ta,,Oana
la 12.09.2009, 11:24
Auzi, Buni, dar nu se curata de coaja, nu? Si au gust de ardei copt in otet, cred...Asa-i? Arata super!
la 12.09.2009, 14:43
Oana, nu se curata de coaja.Sunt mai dulci decat ardeii copti in otet. Se apropie putin de ardeii copti si pusi la borcan cu ulei si usturoi.

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking