Gogosari si conopida in otet

Postat de sufletista in Muraturi
5 Oct 2011 | 12879 vizualizari
Gogosari si conopida in otet

Ingrediente

  • 8 kg gogosari
  • 2 conopide
  • 1 l otet
  • 4 porcovi
  • telina
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 500-800 g zahar
  • 5 linguri de sare
  • 2 l apa

Mod de preparare

Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se taie in 4, se spala bine si se lasa sa se scurga de apa

Se pun la fiert intr-o oala apa, otetul, zaharul si sarea. Cand da in clocot adaugam gogosarii si ii lasam sa fiarba putin pana se inmoaie (cca 3 minute)

Se scot si se repeta pana terminam gogosarii

Conopida o desfacem buchetele si o trecem pe sub un jet de apa rece,o trecem prin otet ca si gogosarii

Morcovii ii curatam si ii taiem rondele,telina o curatam si o taiem felii,frunzele le spalam

Asezam in borcane felii de morcovii,telina,boabe de mustar si piper,asezam gogosarii,conopida,continuam pana terminam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosari si conopida in otet

Postat de momo121

Gogosari si conopida in otet

 Intr-un ibric mare punem la fiert apa cu toate ingredientele enumerate si lasam sa dea in clocot.      Intre timp spalam si curatam gogosarii, apoi ii taiem fasii mai...

Citeste continuarea

Muraturi taranesti in otet

Postat de Pungasa_Rogue

Muraturi taranesti in otet

Gogonelele se spala. Morcovii se curata de coaja, se spala si se taie in bucati medii. Castravetii se spala si li se indeparteaza capatul la care a fost vrejul. Conopida se spala si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2011, 17:22
perfect pentru iarna
la 05.10.2011, 18:54
foarte bun si culoarea e frumoasa
la 05.10.2011, 19:19
buni buni
la 05.10.2011, 20:26
am pus si eu...sunt foarte buni
la 05.10.2011, 20:27
buni la iarna

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking