Gogosari umpluti cu orez

Postat de madi_marin in Mancaruri de post
1 Noi 2010 | 9051 vizualizari
Gogosari umpluti cu orez

Pentru ca am facut mai mult pilaf, m-am gandit sa umplu si trei gogosari.

Ingrediente

  • 3 gogosari mari
  • 50 g soia granule
  • pilaf proaspat gata preparat (orez,ceapa,sare, piper, ulei)
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
 

Mod de preparare

Se prepara intai pilaful : se caleste foarte putin o ceapa tocata marunt, se adauga orezul spalat, apoi se pune apa de 3 ori mai mult decat cantitatea de orez. Se lasa sa fiarba la foc mic si cand e gata se potriveste gustul de sare si piper.

Se spala gogosarii si li se taie un capac care se pastreaza. Li se scot samburii si apoi se umplu cu orezul amestecat cu soia inmuiata inainte in apa si scursa foarte bine. Se pun la fiert si cu capacele intr-un vas cu apa pana la jumatatea lor sau un pic mai sus. Se fierb la foc mic si cand sunt aproape gata se pune si pasta de tomate. Se mai dau cateva clocote si se dau deoparte.

Se servesc calzi ca atare sau cu smantana sa iaurt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosari umpluti

Postat de lucy2002

Gogosari umpluti

Spalam gogosarii si le scoatem cu atentie cotorul cu seminte. Ceapa curatata si tocata marunt se pune la inmuiat in uleiul ferbinte, adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si lasam pe foc pana...

Citeste continuarea

Gogosari umpluti, in sos de ceapa

Postat de Constelatialeu

Gogosari umpluti, in sos de ceapa

Pregatim gogosarii, ii spalam, taiem capacul si scoatem semintele si nervurile. Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiat marunt, cu orezul, potrivim de sare si piper. Umplem fiecare gogosar in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.11.2010, 19:01
primasuper imi place 5f
la 01.11.2010, 19:08
nadina....multumesc pentru furculite.... ma bucur ca iti place reteta....
la 01.11.2010, 19:09
are gust ca de sarmaluta de post? arata super
la 01.11.2010, 19:11
ionix....au gust de ardei umpluti.....de post.... sunt foarte buni.... ma bucur ca si tie iti plac....
la 01.11.2010, 19:12
apropo de sarmalute.....se pot fierbe gogosarii in zeama de varza sau bors si vor fi si mai gustosi....

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking