Ingrediente
- 400 g iaurt 10% grasime
- 280 g faina
- 1 ou
- 3 linguri zahar
- ½ plic praf de copt
- Sare
- Vanilie
- Coaja de lamâie
- Ulei pentru prajit
- Zahar pudra si Dulceata de vişine pentru servit
Mod de preparare
Iaurtul l-am amestecat cu oul,zaharul,vanilia si coaja de lamâie.
Faina am amestecat-o cu praful de copt si sarea.
Am pus apoi faina peste amestecul de iaurt amestecând cu telul.
Va trebui sa aveti o compozitie destul de grosuţa, dupa cum se vede din imagini.
Am încins uleiul apoi am redus focul.
Cu ajutorul lingurii pentru înghetata am pus compozitia în ulei.
Gogoselele nu trebuie sa fie prea mari,altfel nu se vor coace la interior.
Le-am întors pe ambele parti si le-am lasat sa se prajeasca bine.
Le-am scos pe un servet absorbant pentru a elimina surplusul de ulei.
Le-am pudrat cu zahar si am servit cu dulceata de vişine.
Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|