Gogosi colturoase :)

Postat de Valclaudia in Prajituri
13 Apr 2013 | 4529 vizualizari
Gogosi colturoase :)

initial am vrut sa fac crostoli dupa reteta Nadinei. (http://www.bucataras.ro/retete/crostoli-10104.html) dar m-am razgandit si am improvizat, modificand reteta initiala cu ce aveam prin bucatarie si mi-au iesit adevarate gogosi in colturi :))

Ingrediente

  • 250 ml lapte condensat
  • 250 ml lapte dulce
  • 600 g faina
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra ( pentru pudrat )

Mod de preparare

Se face un aluat din toate ingredientele (mai putin zaharul pudra si uleiul!).

Intindem aluatul pe masa de lucru si il decupam dupa bunul plac (eu am folosit pintenul).

Punem intr-o craticioara uleiul la incins si prajim gogoselele pe ambele parti.

La final le pudram cu zahar pudra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi colturoase :)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cremsnit cu foietaj de casa si capsuni

Postat de merisor67

Cremsnit cu foietaj de casa si capsuni

Pentru aluat am prezentat reteta aici : Dupa ce am tinut aluatul la frigider, cam doua ore, l-am impartit in doua si am copt doua foi pe dosul unei tavi de 27/35 cm, aproximativ cate 25 minute...

Citeste continuarea

Prajitura cu frisca, mascarpone si mure

Postat de simona72

Prajitura cu frisca, mascarpone si mure

Pt blat: facem un pandispan obisnuit, separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam albusurile pana devin o bezea. Adaugam trepat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2013, 22:00
Bune
la 13.04.2013, 22:06
Mmm ce bune!
la 13.04.2013, 22:07
bune
la 13.04.2013, 22:09
ce bune sunt..
la 13.04.2013, 22:23
Ce bune, maine la tine beau cafeaua

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking