Gogosi cu carne de vita presata

Postat de Alepaty in Aperitive / Garnituri
11 Sep 2016 | 3444 vizualizari
Gogosi cu carne de vita presata

Atat de pufoase incat nu te poti oprii din a le manca. si perfecte ca aperitiv  

Ingrediente

Aluatul:

  • 450 g faina
  • 30 g drojdie proaspata
  • o lingurita de zahar
  • 250 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 500 g cartofi fierti si razuiti
  • un praf de sare
  • branza razuita

Restul ingredientelor:

  • 300 g carne de vita presata
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incepe cu aluatul care trebuie sa creasca.

Laptele se incalzeste,se adauga zaharul si drojdia si se lasa la crescut cam 15 minute.

Cartofii fierti si razuiti se pun intr-un bol in care vom pregatii aluatul,faina,praful de sare,untul,galbensurile si drojdia crescuta.

Se framanta aluatul,se acopera cu folie si se lasa la crescut o ora.

Intre timp carnea se sfaramiteaza cu o furculita,se adauga sare,piper, smantana si se amesteca bine.

Se intinde o foaie, se pune cu o lingurita din loc in loc pana la jumatatea foii si se intoarce cealalta jumatate peste.

Se foloseste o ceasca ca la gogosi si se prajesc in ulei incins.

Se presara branza si se mananca calde.

Mie mi-au iesit 48 de bucati.

Pofta buna si voua daca va decideti sa faceti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu carne de vita presata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv melcisori din foietaj cu bacon si condimente

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv melcisori din foietaj cu bacon si condimente

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat, atat cat sa se intinda foile frumos. Nu trebuie dezghetat definitiv pentru ca va deveni foarte moale si mai greu de lucrat cu el. Desfacem foile de...

Citeste continuarea

Placinta sarata

Postat de mirela0911

Placinta sarata

Aluatul: Intr-un bol se cerne faina, se pune drojdia uscata, se amesteca si se lasa timp de 10-15 minute. Se pune apoi sarea, uleiul si laptele caldut putin cate putin, amestecand, pana se poate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2016, 21:18
foarte faine
la 11.09.2016, 21:19
la 11.09.2016, 21:51
la 11.09.2016, 22:23
Interesante!
la 11.09.2016, 22:45
ce interesant

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking