Gomboti cu carnati

Postat de Veronica22 in Aperitive / Garnituri
10 Feb 2014 | 4843 vizualizari
Gomboti cu carnati

Gustos, usor si rapid de facut. In aporox 30 min avem un platou doldora.

Ingrediente

  • 4 oua 
  • .ulei pentru prajit
  • 400 gr faina 
  • 200 ml ulei 
  • 2 cani de apa 
  • 1 praf de sare
  • carnati de care dorim

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cand clocoteste , se ia deoparte si se adauga toata faina , uleiul si sarea . Se amesteca foarte bine cu o lingura de lemn, pana se obtine un aluat care se desprinde de pe lingura . Se lasa la odihnit 5 minute , apoi se adauga ouale pe rand.Din aluatul obtinut luam cam cate o lingura si cu mana umezita in apa modelam gombotii in mijlocul carora punem cate o bucata de carnat.
Se pun la prajit in ulei incins,apoi se scot pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gomboti cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta aperitiv cu aluat de placinte

Postat de reisnaor_2006

Tarta aperitiv cu aluat de placinte

     Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si...

Citeste continuarea

Budinca aperitiv, cu piept de pui, ciuperci si tortelloni

Postat de merisor67

Budinca aperitiv, cu piept de pui, ciuperci si tortelloni

Punem uleiul de masline impreuna cu o lingura de unt la incins, apoi adaugam ceapa tocata solzisori, o amestecam bine, iar cand se patrunde usor, adaugam o lingurita de zahar, pentru a-i conferi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2014, 21:41
la 10.02.2014, 21:43
cre' ca-s tare bune
la 10.02.2014, 23:35
Ce idee buna
la 11.02.2014, 11:02
Multumesc mult! Da intr-adevar sunt minunati pentru un aperitiv sau pentru mofturosi !
la 11.02.2014, 11:51

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking