Gratar din pulpe dezosate

Postat de babi5 in Pui
13 Ian 2014 | 4162 vizualizari
Gratar din pulpe dezosate

Sa nu ziceti ca nu contribui si eu cu ceva la dieta bune tare ..

Ingrediente

  • 500 gr pulpe dezosate de pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 catel usturoi
  • boia
  • sucul de la 1/2 lamie

Mod de preparare

Prima data am facut un bait din ulei ,suc de lamaie,putina boia, sare, piper si usturoiul dat prin presa de usturoi.

Am amestecat totul bine si am pus la rece .

Bucatile de pulpe le-am pus pe rind intre doua bucati de folie (sau punga de congelator ) si le-am batut bine, iar cu o pensula de silicon le-am uns cu baitul obtinut ,apoi le-am lasat 20 minute la rece .

Am pus gratarul de teflon pe plita la incins, apoi am pus bucatile de carne ,le-am intors pe ambele parti lasindu-le sa se rumeneasca bine ..

Am obtinut un gratar delicios ..

Pofta buna sa aveti! ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din pulpe dezosate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi

Postat de panacris

Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi

Carnea se tranșează, în bucăți potivite, se înlătură pielea dacă se dorește, apoi se rumenește în untură încinsă, până prinde o crustă. Se scoate...

Citeste continuarea

Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

Postat de merisor67

Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

Spalam pulpele de pui, le scurgem bine si le condimentam cu sare, piper si boia de ardei.  Intr-o tigaie incapatoare punem untura si uleiul la incins si prajim pulpele, intorcandu-le pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2014, 17:05
Tare bun gratarul!
la 13.01.2014, 17:10
Bun gratarel! Si cu salatica aia merge de minune!
la 13.01.2014, 17:12
super bune!!!
la 13.01.2014, 17:16
la 13.01.2014, 17:27
bunica yumiiiii!! multumesc

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking