Guguluf a`la Cleme

Postat de Constelatialeu in Prajituri
13 Mar 2013 | 4906 vizualizari
Guguluf a`la Cleme

Guguluf in stanga,guguluf in dreapta,ametisem.Asa ca mi-am propus sa gugulufez si eu.M-am documentat cam cum sta treaba cu guguluful asta si am facut cum m-a taiat capul...

Ingrediente

  • 5 oua
  • 200 g margarina rama
  • 40 g nuca taiata mai mare
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 lingura cacao
  • visine cca 32 buc
  • glazura lichior de oua de la Dr.Oetker
  • o forma de silicon

Mod de preparare

Margarina se mixeaza bine cu zaharul pana devine o spuma. Se adauga galbenusurile, unul cate unul si se omogenizeaza bine, apoi nuca si faina. Albusurile se bat bine cu un praf de sare si se adauga peste compozitia de mai sus, amestecand cu miscari incete pana incorporam tot albusul. Pe fundul formei punem visinele apoi compozitia, pastram 2-3 linguri din ea si le amestecam cu o lingura de cacao si formam un fel de inel cu partea de cacao peste compozitia deja turnata in forma. Bagam forma la cuptorul preancalzit cca 35-40 minute, la foc domol.

Cand a trecut testul scobitorii este gata. Cand este gata o scoatem din forma si o glazuram.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf a`la Cleme" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni

Postat de cris2711

Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni

Intai se preincalzeste cuptorul la 200°C. Apoi se pregateste tava de cuptor cu hartie de copt peste ea, pe toata suprafata ei. Se separa ouale. Albusurile se mixeaza bine cu praful de sare....

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie si frisca

Postat de rocsi_1612

Prajitura cu crema de vanilie si frisca

Foile de blat: Galbenusurile le batem spuma cu zaharul pana se albesc. Adaugam uleiul, apoi apa, faina, praful de copt, cacaoa si esenta. Amestecam bine. Albusurile le punem intr-un bol cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2013, 12:25
tare bun guguluful "A' la Cleme" !
la 13.03.2013, 12:27
daaaa, parca stii tu amu', buni, cat e de bun
vezi si tu o poza si repede confirmi ca-i bun
ai o baza, ai gustat?
nu te mai ponunta asa repede...
la 13.03.2013, 12:30
Gabiii.......
la 13.03.2013, 12:39
arata bine!
la 13.03.2013, 12:41
nu ne tai si noua o felie?

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking