Gugulufi pufosi cu visine

Postat de comanligia in Prajituri
7 Apr 2011 | 4784 vizualizari
Gugulufi pufosi cu visine

ce ma bucur ca am gasit o forma de gugulufi mai mari!si desi nu aveam nici o reteta am inventat ceva pe loc,simplu si rapid,au iesit tare buni si pufosi:)))

Ingrediente

  • 4 oua
  • 5 linguri de iaurt
  • o cescuta de ulei
  • visine din compot
  • 100 gr de zahar
  • faina cat cuprinde
  • 1 praf de copt
  • ptr ornat frisca,glazura de capsuni si visine din compot

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri dupa care se bat spuma,apoi se pun pe rand zaharul,galbenusurile,uleiul,iaurtul si se amesteca bine cu mixerul,se pune apoi faina dar nu prea multa sa fie o coca pufoasa,nici moale nici tare.

Forma de gugulufi se unge cu unt si se toarna din compozitie in fiecare compartiment si se pun cate 4-5 visine,se dau la cuptor sa se coaca si sa se rumeneasca apoi se face testul cu scobitoarea,se scot din forma si se lasa putin la rece,se orneaza dupa preferinta,eu am ornat cu glazura de capsuni,frisca si visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gugulufi pufosi cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (54)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Eclere

Postat de Dea_Dea

Eclere

ALUATUL: Apa, untul, sarea, zaharul se pun la foc , cand incep sa clocoteasca se adauga faina, amestecand bine sa nu se faca cocoloase pana se desprinde de pe oala. Se lasa la racit. Apoi...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu rubarba si bezea

Postat de Corina33

Desert prajitura cu rubarba si bezea

Rubarba se spala, se curata si se taie in bucati de 2 cm. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si vanilia pana se deschid la culoare, adaugand treptat cate putin lapte, apoi uleiul, faina si la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2011, 16:31
vreau si ca bine mai arata
la 07.04.2011, 16:32
carla ia unul cu placere
la 07.04.2011, 16:32
deliciosss
la 07.04.2011, 16:32
kuki
la 07.04.2011, 16:41
vreau si eu unul

Vezi toate comentariile (54)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking