Gulas de ciuperci - post

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
11 Mar 2010 | 6293 vizualizari
Gulas de ciuperci  - post

m-am inspirat de la tv , adica barbatu-meu se uita la tv si spunea ,, uite ce face ala , gulas de ciuperci '' eu am prins doar partea finala , pe cand era gata . oricum nu seamana , gulasul de la tv era si cu smantana .

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci 
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 ardei  gras rosu
  • 1 ardei iute rosu 
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 150 ml ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. ciupercile se spala si se taie felii, cele mai mici se lasa intregi .
  2. legumele se curata , se spala si se taie cuburi . se prajesc usor in ulei  cu restul de condimente .
  3. se pune si o lingura de faina , se amesteca si se pune imediat o cana cu  apa.
  4. se adauga ciupercile si  se fierbe cam 20 min.se complecteaza cu apa daca este necesar .
  5. se serveste  presarat cu patrunjel verdealaturi de o mamaliguta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de ciuperci - post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulas de post, din ciuperci si cartofi

Postat de RODIMUR

Gulas de post, din ciuperci si cartofi

Se curăță cepele și usturoiul, se spală, se mărunțesc și se călesc ușor, în ulei suficient și la foc mic, până ce se înmoaie. Se spală ardeii capia, se curăță...

Citeste continuarea

Gulas de post

Postat de Doinavar

Gulas de post

Pentru inceput puneti cuburile de soia intr-un bol si turnati peste ele 750 ml apa clocotita, cu o lingurita de baza pentru mancaruri, ca sa stea la inmuiat si sa se umfle, cam 15 minute. Intre...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2010, 09:40
tare bun.
la 11.03.2010, 10:01
la 11.03.2010, 10:42
arata grozav si eu fac probabil eu pun putin diferit ,dar e grazavafelicitari
la 11.03.2010, 11:05
yamiiiii
la 11.03.2010, 12:05

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking