Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911 in Slow Cooker
22 Apr 2018 | 4999 vizualizari
Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

O bunaciune de mancare face slow cooker Crock-Pot!

Ingrediente

  • 600 g carne de vita
  • 1 morcov mare
  • 2 buc ceapa alba
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 conserva rosii bucati
  • 1 lingurita pasta ardei chilli
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lingura chimen macinat
  • 1 lingura boia de ardei
  • 6 cartofi rosii
  • patrunjel verde tocat
  • 3 catei de usturoi
  • 30 ml ulei
  • putina faina

Mod de preparare

Se spala carnea si se usuca cu servetele absorbante.

Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. Carnea se da prin faina, se scutura bine apoi se pune in tiaie. Se lasa sa se rumeneasca usor. Se da deoparte.

Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie marunt. Morcovul se taie rondele si ardeiul gras in cubulete mici. Cartofii se taie in felii mai groase pe lungime.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital se pune ulei apoi se adauga legumele: ceapa, morcovul si ardeiul. Se presara cu sare, piper, boia si chimen. Se amesteca. Se pune apoi o parte din rosiile taiate si pasta de ardei chilli. Peste legume se pune carnea, se condimenteaza din nou cu sare, piper, boia, chimen si se pun cartofii. Din nou se condimenteaza cu sare, piper, boia, chimen si se pune si restul de rosii cubulete. Se adauga apa pana la nivelul cartofilor si se acopera cu capacul.

Se conecteaza aparatul la sursa de curent, se seteaza pe functia High pentru 5 ore. Inainte cu jumatate de ora de a se termina, se ridica capacul, se adauga patrunjelul verde tocat si usturoiul feliat si se amesteca usor. Eventual se mai adauga sare daca este nevoie. Se pune capacul si se lasa pana la incheierea programului.

Se serveste cu mare pofta alaturi de muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de merisor67

Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Punem fasolea bine spălată, în apă rece (cantitate dublă față de fasole) și o lăsăm la frigider de seara până dimineața pentru a se hidrata și a reduce timpul de fierbere....

Citeste continuarea

Desert prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock-Pot

Postat de andaoana

Desert prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock-Pot

In vasul de la slowcooker am pus o hartie de copt. Se poate folosi foarte bine o tava rotunda cu diametru de 20 cm si se poate coace in cuptor. Curatam un morcov mai mare si il dam pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2018, 16:47
Foarte gustoasă mâncare!
la 22.04.2018, 17:18
la 22.04.2018, 17:31
Bunatate!
la 22.04.2018, 17:49
Ce bun!
la 22.04.2018, 18:20
Foarte buna, poti sa mai faci!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking