Ingrediente
- 500 g carne de vita
- 500ml supa de vita
- 3 cepe
- 2 linguri ulei
- 3 cartofi
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingurita chimen
- 1 lingurita boia dulce afumata
- 1 lingurita boia iute
- sare
- piper
- patrunjel.
Mod de preparare
Cartofii se taie pe lung, in felii mai groase si se pun la fiert, separat, in apa cu sare.
Carnea se spala si se taie in bucati mai mici, apoi se pune la prajit in 2 linguri cu ulei si 3 linguri de apa.
Se adauga apa, putin cate putin, pana se fragezeste carnea, apoi se adauga ceapa tocata marunt.
Se lasa pana cand ceapa se inmoaie, apoi se pun toate condimentele si 500 ml de supa de vita sau apa.
Se lasa sa fiarba o ora, iar daca scade se adauga din apa in care fierb cartofii.
Se pune pasta de tomate si cartofii fierti, se mai adauga apa de la cartofi si se mai lasa 20 min pe foc.
Se serveste cu patrunjel deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas vienez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|