Aperitiv corndog
Postat de madi_marin
Se amestecă oul cu laptele rece, praf de copt şi făină cât să obţinem un aluat puţin mai gros decât cel de clătite. Crenvurştii fierţi sau nu ( dacă sunt din cei ce se...
Citeste continuareaN-am obiceiul sa mananc dimineata,asa m-am obisnuit si nu simt nevoia,chiar daca indicat e sa mananci.Sa nu mai lungesc vorba,mi-am facut si eu ceva de haleala si uite ce a iesit....
Ingrediente
Mod de preparareChifla se taie in doua, dar nu parti egale, facem ca un capacel, o scobim in mijloc, adaugam cateva bucatele de cascaval, apoi oul, punem sare si piper. Chifla este asezata intr-un vas mic de ceramica, eu l-am avut de la branza fondue. Dam vasul la cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute, acum fiecare isi cunoste cuptorul sigur timpul variaza in functie de cuptor, important este ca oul sa fie facut. Cand e gata se scoate se mai adauga cateva bucatele de cascaval pe margine si se mai lasa 5 minute sa se topeasca cascavalul, se orneaza cu o rosioara si se mananca cu pofta. E o gustare satioasa.... Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de madi_marin
Se amestecă oul cu laptele rece, praf de copt şi făină cât să obţinem un aluat puţin mai gros decât cel de clătite. Crenvurştii fierţi sau nu ( dacă sunt din cei ce se...
Citeste continuareaPostat de ela2015
Incepem cu prepararea mamaligutei. Intr-un ceaun punem apa la infierbantat, cu un praf de sare si o lingura de malai cernut. Cand apa incepe sa fiarba adaugam faina in ploaie si lasam sa se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|