Hamburger cu dovlecei

Postat de Alina26 in Aperitive / Garnituri
13 Mar 2013 | 3227 vizualizari
Hamburger cu dovlecei

Un pranz rapid, usor de preparat si gustos,garantat. In loc de clasici cartofi prajiti,hamburgerul poate fi servit si cu dovlecei......e putin mai "light".Sper sa va placa!!!!

Ingrediente

  • 1 hamburger de pui
  • 1 dovlecel
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Punem doua tigai la incins. Spalam dovlecelul si il taiem fasii de 2-3 mm. Punem hamburgerul in tigaie cu foarte putin ulei de masline (sa nu fie carnea prea uscata) la foc mic. In cealalta tigaie punem fasiile de dovlecei fara ulei, cu putina sare.Tigaia trebuie sa fie incinsa bine-bine.

Hamburgerul il intoarcem de doua-trei ori, intoarcem si dovleceii si punem iar putina sare. Cand scoatem dovleceii pe o farfurie ii stropim cu putin ulei de masline. Ornati la placere.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza

Postat de Oana

Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza

Preparare Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza Mixeaza spanacul maruntit cu galbenusurile. Adauga smantana. Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si praful de...

Citeste continuarea

Rosii umplute cu ton si sardine, in stil mediteranean

Postat de rocsi_1612

Rosii umplute cu ton si sardine, in stil mediteranean

Spalam rosiile, le taiem un capac. Cu ajutorul unei lingurite, scoatem pulpa de rosie, pe care o punem intr-un bol, iar rosiile scobite le punem cu gura in jos, pe un tocator, sa se scurga putin....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2013, 21:07
la 14.03.2013, 18:36

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking