Hamburger Tony

Postat de pittbull in Sandvisuri
27 Oct 2013 | 3927 vizualizari
Hamburger  Tony

Ingrediente

  • 400 gr cane tocata
  • 200 gr mix ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1\2 dovlecel
  • 1\2 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • 8 felii branza topita
  • ketchup
  • maioneza
  • foi salata
  • 8 chifle
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt.

Ciupercile le spalam,le tocam si le punem la scurs.

Ardeiul il spalam si il tocam .Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il dam prin razatoare.Dovlecelul il curatam de coaja si il tocam.

Usturoiul il tocam marunt.La fel procedam si cu patrunjelul.

Punem intr-o tigaie legumele,pesaram sare si lasam  la foc potivit pana ce elimina toata apa.Dam tigaia de pe foc si adaugam carnea.Amestecam totul bine.

Adaugam oul si patrunjelul,sare si piper dupa gust.Se amesteca .

Din compozitie formam bile mari cat un pumn dupa care le presam .

Daca nu ii faceti la gratar folositi tigaia tip grill la flacara aragazului.

Se lasa tigaia sa se incinga,se aseaza burgerii.Cand s-au copt bine pe o parte se intorc cu ajutorul unei palete,pe partea cealalta.Cand coptura pe partea a doua este la jumatate asezam deasupra fiecaruoa cate o felie de branza topita.

Chifla o taiem in doua si o incalzim pe tigaia pe care coacem burger-ii.

Asezam prima jumatate de chifla,o ungem cu maioneza,punem o foaie salata,asezam burger-ul,adaugam ketchup si incheiem cu chifla.

Se servesc calzi !!!

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger Tony" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Postat de CameliaComan

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Pentru inceput  am facut cornuletele. Am pus drojdia intr-un pahar cu 1-2 linguri de apa calda si amestecam bine. Presaram putina faina deasupra si lasam sa creasca...

Citeste continuarea

Sandvisuri cu omleta, ardei, ciuperci, muschi tiganesc si cascaval la Panini Maker Breville

Postat de Pungasa_Rogue

Sandvisuri cu omleta, ardei, ciuperci, muschi tiganesc si cascaval la Panini Maker Breville

Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu drojdia. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, dupa care se adauga oul, sarea, zaharul si otetul. Untul si laptele se pun la foc intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2013, 18:42
Va zic sincer...merita incercat !!! Cel mai bun mancat vreodata
la 27.10.2013, 19:02
la 27.10.2013, 19:18
la 27.10.2013, 19:27
cred si eu ca sunt grozavi
la 27.10.2013, 19:29

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking