Hummus cu avocado

Postat de Ela68 in Vegan / Raw vegan
6 Ian 2014 | 27682 vizualizari
Hummus cu avocado

Un aperitiv extrem de usor de realizat si foarte gustos. Imi pare rau ca am descoperit atat de tarziu faptul ca avocado poate fi atat de bun in diverse combinatii. Mare grija insa, consumat in cantitati mari pot aparea riscuri medicale.

Ingrediente

  • 200 gr naut fiert ( sau 1 cutie de naut )
  • 1 avocado bine copt curatat de coajasi taiat felii
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 1 legatura mica de patrunjel ( tocata mare )
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita pasta susan
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Am avut o punguta de naut pe care am lasat-o 16 ore la inmuiat, apoi am fiert nautul aproximativ o ora. Din 200 grame am facut aceasta pasta, iar din restul am preparat falafel. Punem in blender toate ingredientele si le mixam pana ce obtinem o pasta fina. Pastram la frigider pana la servire. Se serveste cu painica prajita sau pasca din grau integral. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

Postat de Bucataras

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

 Cum se prepara Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post Se pune la fiert apă cu sare, într-o oală suficient de mare pentru a cuprinde conopida. Se curăță...

Citeste continuarea

Salata de quinoa, avocado, cartofi dulci si sfecla rosie

Postat de Bucataras

Salata de quinoa, avocado, cartofi dulci si sfecla rosie

Spala quinoa in cateva ape si pune la fiert cu un praf de sare, pentru 7-8 minute. Lasa la racit. Pune la copt sfecla rosie si cartoful dulce in coaja. Cand sunt coapte, curata-le de coaja si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2014, 20:16
ce idee faina cred ca e super
la 06.01.2014, 20:18
Nu am incercat pana acum reteta dar cred ca e tare bun acest aperitiv
la 06.01.2014, 20:19
Minunat si arata delicios! Pana acum n-am auzit de asa ceva in ceea ce priveste consumul de avocado si chiar nu cred...raw-veganii il consuma des in cantitati mari si sunt bine mersi...
la 06.01.2014, 20:23
la 06.01.2014, 20:31

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking