Iahnie de fasole cu carnatzi

Postat de MotanLaOale in Mancaruri cu carne
3 Dec 2010 | 9762 vizualizari
Iahnie de fasole cu carnatzi

Ingrediente

  • 500 g Fasole uscata
  • 2 Cepe
  • Ulei
  • 1 Linguritza boia de ardei dulce
  • 3 Foi de dafin
  • 3 Linguri pasta tomate
  • Sare, piper
  • Carnatzi

Mod de preparare

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineatza.A doua zi se spala se pune la fiert in oala sub presiune 1 ora.

Ceapa se taie marunt se pune in cratitza cu uleiul si se caleste 2-3 minute dupa care se pune putzina apa se adauga boiaua, foile de dafin si sare si se fierbe aprox 5 minute.

Se adauga fasolea si pastea de tomate si se mai fierbe 10-15 minute. se potriveste de sare(eu pun si o jumatate linguritza zahar) si este gata.

Carnatzii se cresteaza si se prajesc,

Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.Eu am mancat cu ardei cu varza muratzi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnatzi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Gratin de piure cu vita, porc si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Gratin de piure cu vita, porc si mozzarella

Mai intai pregatim piureul. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Ii punem la fiert cu putina sare, cand sunt gata ii scurgem, punem 2 linguri de unt si facem piureul. Piureul...

Citeste continuarea

Ardei umpluti, in sos de rosii cu leurda

Postat de merisor67

Ardei umpluti, in sos de rosii cu leurda

Nu am trecut cantitati la condimente, acestea se pun in functie de gustul fiecaruia.  Eu obisnuiesc sa pun cate putin, pe parcursul prepararii si gust mancarea din cand in cand sa vad daca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.12.2010, 08:00
ce fain arata! si eu pun zahar
la 04.12.2010, 09:16
si bunica mea punea zahar
la 04.12.2010, 09:20
Jos palaria domnule Motan
la 04.12.2010, 09:21
delicios mie imi place tare cu gogonele
la 04.12.2010, 09:56
dana, deci..cum ar veni..io..motanel)si bunica))))))))

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking