Ingrediente
- 1 borcan de fasole comert
- 3-4 bucati carne de porc prajita la gratar-(a fost ceafa si pulpa)
- 1 ceapa
- sare
- piper
- 3 linguri de ulei
- 2 linguri faina alba
- 150 ml pasta de tomate
- 3-4 frunze de dafin
Mod de preparare
Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in putin ulei,
cand devine sticloasa se pune carnea de porc taiata bucatele mici si se amesteca bine,
se lasa sa dea 2-3 clocote cu 1 canita de apa(asta in cazul in care carnea e prajita deja )Dupa care se pune fasolea din borcan se mai condimenteaza daca e cazul se pun si foile de dafin se dau 2 clocote apoi se pune faina amestecata cu pasta de tomate.Se mai lasa 3-4 minute si apoi se stinge focul
Se serveste calda
O mancarica si rapida si foarte buna,data viitoare cand facem gratar o sa repet reteta ,carnea prajita la gratar ii da un gust foarte placut si bun
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carne la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|