Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de nico15 in Porc
13 Noi 2010 | 11460 vizualizari
Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Ingrediente

  • 750-1000 gr de fasole uscata
  • 2 cepe,
  • 1-2 ardei iuti
  • rosii
  • 2 morcovi,
  • 1 cartof
  • 1 ciolan afumat
  • cimbru,
  • sare,
  • ulei,
  • ardei iute
  • 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • ulei,
  • pasta de tomate,
  • boia iute

Mod de preparare


Mod de preparare:

Fasolea se alege si se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se va pune la fiert la foc potrivit daca este proaspata in maxim 45-60 de minute mancarea este gata, apa se schimba de 2-3 ori, alaturi de fasole se curata si se pune la fiert un cartof, se poate pune si 1-2 ardei iuti daca va place mai picanta, se sareaza si se pune un pic de cimbru.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Separat se taie ceapa se rad morcovii pe razatoarea fina, se zdrobeste usturoiul se calesc legumele pana devin aurii, langa legume putem sa punem si ciolanul dupa ce l-am scos de la fiert, cam 5-7 minute, se adauga un pic de cimbru si boia iute(dupa gust)

Ciolanul care este prefiert va trebui sa il mai fierbem un pic separat in alt vas iar cand observam ca este fiert suficient aproximativ 10-15 minute, se poate scoate si lasa un pic in asteptare, dupa care se va pune langa legume din tigaie pentru a prinde gustul acestora iar legumele gustul de afumatura.


Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de AlexTeacher

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

  1. Lasati fasolea sa se inmoaie peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul nu se va mai sparge cu-atata usurinta. Adaugati...

Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de licurici_lra

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min. Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2010, 23:47
Ce bine arata ciolanu
la 14.11.2010, 07:49
oricand e buna fasolea cu ciolan
la 14.11.2010, 10:48
de acord cu ina
la 14.11.2010, 11:06
super . vreau si eu ptr maine o portie te rog azi prefer niste carnita k e duminik
la 14.11.2010, 11:43
ce faina e fasolik

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking