Icre prajite cu oua

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
21 Apr 2015 | 13349 vizualizari
Icre  prajite cu oua

Multe icre din nou de la un caras si un salau . Mi-am zis ca se potrivesc si pentru mic -dejun . Icrele de peste sunt foarte nutritive dar trebuie consumate cu prudenta de cei ce nu doresc colesterolul marit .

Ingrediente

  • 300 gr icre de caras si salau
  • 2 oua
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • 1 lingura untura de porc proaspata
  • piper
  • sare

Mod de preparare

  1. Intr-o tigaie se trage usor in untura incinsa ceapa si patrunjelul tocate .
  2. Se aduga icrele curatate de pelite si se amesteca de cateva ori pana cand incep sa-si schimbe culoarea- 1 minut - si devin galben-portocalii .
  3. Se sparg doua oua si se incorporeaza in compozitia de icre cu verdeata .
  4. Se lasa sa se atat cat se intaresc ouale [ ca la papara], dupa preferinta cum va place .Piparati .
  5. Serviti icrele prajite cu salata preferata .
  6. Sarati doar daca mai este nevoie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre prajite cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv biscuiti cu branza si unt

Postat de licurici_lra

Aperitiv biscuiti cu branza si unt

Untul taiat cubulete se amesteca cu branza si faina. Se framanta cu mana sau cu mixerul, pana devine un aluat omogen. Se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara si se lasa la...

Citeste continuarea

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Postat de rocsi_1612

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de ora sa isi lase zeama apoi ii punem pe servetele. Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2015, 16:09
interesant
la 21.04.2015, 16:10
Prăjite?Ce gust au?
la 21.04.2015, 16:12
Motan eu de mult timp prepar icre in acest fel . m-am gandit sa pun acum si reteta
la 21.04.2015, 16:13
Buni ai fi uimita ce gust au . Foarte bune . Se prajesc aproximativ un minut pana incep sa-si schimbe culoare .
Am mai parcurs ce am scris si am adus mici ajustari .Multumesc
la 21.04.2015, 16:18
m-ai facut curioasa Mihaela,am sa fac si eu musai.

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking