Icre prajite cu oua

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
21 Apr 2015 | 13408 vizualizari
Icre  prajite cu oua

Multe icre din nou de la un caras si un salau . Mi-am zis ca se potrivesc si pentru mic -dejun . Icrele de peste sunt foarte nutritive dar trebuie consumate cu prudenta de cei ce nu doresc colesterolul marit .

Ingrediente

  • 300 gr icre de caras si salau
  • 2 oua
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • 1 lingura untura de porc proaspata
  • piper
  • sare

Mod de preparare

  1. Intr-o tigaie se trage usor in untura incinsa ceapa si patrunjelul tocate .
  2. Se aduga icrele curatate de pelite si se amesteca de cateva ori pana cand incep sa-si schimbe culoarea- 1 minut - si devin galben-portocalii .
  3. Se sparg doua oua si se incorporeaza in compozitia de icre cu verdeata .
  4. Se lasa sa se atat cat se intaresc ouale [ ca la papara], dupa preferinta cum va place .Piparati .
  5. Serviti icrele prajite cu salata preferata .
  6. Sarati doar daca mai este nevoie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre prajite cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv chec cu legume, carnati si mix de seminte

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv chec cu legume, carnati si mix de seminte

Dovleceii (curatati de coaja, spalati si dati pe razatoarea mare), morcovii (curatati se coaja, spalati si dati pe razatoarea mare), ardeiul (curatat de cotor si seminte, spalat si taiat marunt)...

Citeste continuarea

Aperitiv cheesecake cu branza cu mucegai, nuci si chutney de ceapa rosie

Postat de Bucataras

Aperitiv cheesecake cu branza cu mucegai, nuci si chutney de ceapa rosie

Preincalzeste cuptorul la 150 grade C.  Prajeste nucile intr-o tigaie sau pune-le la cuptor pana se rumenesc usor.  Intre timp tapeteaza forma de copt cu foile de placinta unse pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2015, 16:09
interesant
la 21.04.2015, 16:10
Prăjite?Ce gust au?
la 21.04.2015, 16:12
Motan eu de mult timp prepar icre in acest fel . m-am gandit sa pun acum si reteta
la 21.04.2015, 16:13
Buni ai fi uimita ce gust au . Foarte bune . Se prajesc aproximativ un minut pana incep sa-si schimbe culoare .
Am mai parcurs ce am scris si am adus mici ajustari .Multumesc
la 21.04.2015, 16:18
m-ai facut curioasa Mihaela,am sa fac si eu musai.

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking