Iepure cu mirodenii

Postat de Alina26 in Mancaruri cu carne
18 Feb 2014 | 3260 vizualizari
Iepure cu mirodenii

Ingrediente

  • 1 kg carne de iepure(spate,pulpe)
  • 1/2 l de vin alb
  • 250ml apa+apa pentru fiert
  • 2 crengute de rozmarin
  • 2 crengute de salvie
  • 2 frunze de davin
  • 4 catei deusturoi
  • sare
  • piper
  • 6 lg ulei de masline

Mod de preparare

Am spalat carne bine,am pus-o intr-un bol mare,in care am adaugat toate mirodeniile,si usuroiul curatat si taiat in doua,in afara de ulei de masline,am pus si vinul si apa,am mestecat bine si am lasat la rece,acoperit cu o pelicula,timp de doua ore.Puteti sa lasati si o noapte.

Intr-o tigaie am incins uleiul,am pus carnea si am prajit-o bine pe toate partile,la foc rapid.Am pus apa cat cuprinde si am lasat sa fiarba circa 2 ore la foc mic,intorcand din cand in cand.

Practic trebuie sa stea la foc pana scade toata apa,daca mai este nevoie se mai poate adauga apa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iepure de casa cu ciuperci si legume

Postat de ela

Iepure de casa cu ciuperci si legume

Se pot pune de seara pana dimineata sau cateva ore pulpele la marinat in putin ulei de masline cu sare si piper. Iepurele meu a fost tanar asa ca nu a fost nevoie sa-l las la macerat. Taiem...

Citeste continuarea

Iepure la cuptor - iepurele tuturor iepurilor

Postat de mihaelar63

Iepure la cuptor - iepurele tuturor iepurilor

1. iepurele congelat l-am spalat bine si l-am pus intr-o oala mare unde l-am dat in clocot 30 min impreuna cu  sare , otet, foi dafin , ,piper boabe  si   mirodenii . 2. se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2014, 17:21
Si eu am un iepuras in program
la 18.02.2014, 17:30
N-am mai mancat iepure de multi ani. Imi place reteta.
la 18.02.2014, 17:37
Bun tare
la 18.02.2014, 17:46
delicios!
la 18.02.2014, 18:07
foarte buna carnita de iepuras

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking