Iepure la cuptor cu orez mix

Postat de danielaR in Mancaruri cu carne
23 Sep 2013 | 3770 vizualizari
Iepure la cuptor cu orez mix

Ingrediente

  • 1 iepure intreg(al meu a cantarit 1,5kg)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 linguri bulion
  • 1 morcov
  • 1 catel usturoi
  • o canita de orez mix basmati,rouge si sauvage
  • 1 cub delicat
  • 4 sfecle mici
  • o jumatate de hrean
  • 1 lingurita de zagar
  • 1 lingurita de otet
  • sare
  • 1 lingurita de ulei de masline

Mod de preparare

Iepurele l-am uns cu  sare, piper, busuioc si bulion si l-am pus la rece 2 ore.

Dupa 2 ore l-am pus in tava cu morcovul taiat rondele si 2 canite de apa si putin ulei si l-am dat la cuptor pt 100 minute.

Intr-un ceaunel am pus apa la fiert si am pus canita de orez in el cu cubul de delicat.L-am acoperit si am lasat sa fiarba 10 min.

Sfecla am luat-o deja fiarta si a mai ramas doar sa o rad pe razatoarea mica.Am dat pe razatoare si hreanul.Le-am pus impreuna intr-un bol si am mai adaugat si ulei,otet,zahar si sare.Aceasta salata am lasat-o 4 ore la rece.

Am servit totul impreuna si a fost super delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu orez mix" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi cu branza si carnati la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Cartofi cu branza si carnati la cuptor

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute. Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii. Intr-un...

Citeste continuarea

Musaca de vinete

Postat de cristeena20

Musaca de vinete

- Vinetele se taie felii , cu coaja cu tot si putin mai groase. Le amestecam cu sare, piper si usturoi tocat fin.Acoperim vasul si lasam o ora sa lase apa.  - Apoi le scoatem pe un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2013, 13:50
Arata tare apetisant si cred ca a fost si tare bun!!!
la 23.09.2013, 13:55
la 23.09.2013, 13:56
la 23.09.2013, 13:57
Carnea de iepure e foarte bună.E drept diferă gustul iepurelui de câmp faţă de cel de casă, dar sunt tare buni amândoi.
la 23.09.2013, 13:58

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking